تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

جزییات دیدار چاووش‌ اوغلو و امیرعبداللهیان

وزارت امور خارجه ترکیه روز شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که وزرای امور خارجه ایران و ترکیه روز شنبه در تماس تلفنی درباره آمادگی برای برگزاری نشست آتی در سطح عالی (روند آستانه) گفت‌وگو کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۲ - ۲۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 16
کد خبر: ۱۴۲۶۷۵

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته روزنامه «ینی شفق» به نقل از وزارت خارجه ترکیه، «مولود چاووش اوغلو» وز یر خارجه ترکیه و «حسین امیرعبداللهیان» ویر خارجه ایران پس از سفر رسمی وزیر امور خارجه ایران به آنکارا در تاریخ ۲۷ ژوئن (دوشنبه ۶ تیر)، این گفت‌وگو را انجام دادند.

بر اساس این گزارش، قرار است روسای جمهور سه کشور ضامن روند آستانه در مورد سوریه، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه، آیت الله «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور ایران و «ولادیمیر پوتین » رئیس جمهور روسیه قرار است اواخر ماه جاری نشستی سه جانبه در تهران برگزار کنند.

مذاکرات آستانه برای صلح در سوریه در سال ۲۰۱۷ به ابتکار این سه کشور آغاز شد. این نشست همچنین به پیشرفت روند دیپلماتیک به رهبری سازمان ملل متحد در ژنو کمک می‌کند.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین تایید کرد که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه، ۱۹ ژوئیه (۲۸ تیر ماه) به ایران سفر می‌کند. سخنگوی کرملین با تایید سفر هفته آینده رئیس‌جمهور روسیه به ایران اعلام کرد که در این سفر دیدار سه‌جانبه‌ای میان «سیدابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور ایران، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه و پوتین برگزار خواهد شد.

پیش از این «محمدرضا پورابراهیمی» رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب که رئیس جمهور روسیه هفته آینده به ایران سفر خواهد کرد، گفت: «برنامه‌ریزی برای توسعه همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه اولویت رایزنی‌های روسای جمهور دو کشور خواهد بود.»

خبرگزاری «آناتولی» ترکیه نیز گزارش کرده بود که «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه در تاریخ همین تاریخ به ایران سفر خواهد کرد که البته جزئیاتی درباره این دیدار ارائه نکرد. (جزئیات بیشتر)

در هفته‌های اخیر کشورهای غربی به ویژه مقام‌های ایالات متحده آمریکا تلاش می‌کنند با طرح ادعاهایی بی‌اساس، علیه روابط میان مسکو و تهران فضاسازی کنند و مانع پیشرفت ارتباطات دو کشور شوند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار